Volodimir Zelenski: „Trebuie să readucem pacea, victoria şi o vom face..”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a declarat, vineri seară, că ucrainenii vor readuce pacea pe teritoriul lor.

Mai mult, Zelenski i-a îndemnat pe cetățenii ucraineni să încerce o reducere a consumului de energie în această perioadă.

Volodimir Zelenski: „ Trebuie să restabilim pacea. Şi hai să o facem..”
„Vreau să mulţumesc tuturor celor care astăzi, în linişte, în tăcere, chiar şi în inimile lor, dar împreună cu întreaga ţară au sărbătorit Ziua Apărătorilor Ucrainei, aflându-se pe teritoriul ocupat temporar sau cu forţa pe teritoriul Rusiei. Ucraina îşi aminteşte de toată lumea. Nu vom lăsa pe nimeni şi nimic ucrainean inamicului. Să-i eliberăm pe toţi ai noştri.

Vom returna tot ce este de drept al nostru. Ştim că o putem face. Şi trebuie să o facem. Cu siguranta asa va fi.
Zelenski a afirmat, vineri seară, că cetățenii ucraineni trebuie să readucă pacea și să asigure victoria Ucrainei în fața inamicilor.

Trebuie să restabilim pacea. Şi hai să o facem. Trebuie să asigurăm o victorie istorică pentru ţara noastră. Şi va fi. Se pare că inamicul este deranjat. Ascultă ce şi cum îl întreabă pe liderul acestor terorişti când iese la oameni, la jurnalişti. Rusia se află deja în atmosfera înfrângerii sale, deja în atmosfera deznădăjduirii pentru ea însăşi.

Au încă ocazia să terorizeze oraşele noastre şi toţi europenii, să şantajeze lumea. Dar nu au nicio şansă. Şi nu va fi, pentru că Ucraina merge înainte.

El a mai precizat că lucrările de reconstrucţie în regiuni după seria recentă de atacuri teroriste rusești continuă.

„Posibilitatea tehnică de alimentare cu energie electrică a fost restabilită în majoritatea regiunilor. Deşi în unele oraşe şi districte, companiile electrice sunt încă forţate să folosească programe de oprire prin stabilizare. Cincisprezece obiective pe care teroriştii ruşi au vrut să le distrugă au fost deja complet restaurate. Le vom restabili pe toate celelalte. Vă atrag atenţia, dragi ucraineni: vă rog, este încă necesar să se limiteze sfătuit consumul de energie electrică în orele de vârf, astfel încât întregul sistem de alimentare să funcţioneze stabil. Este, de asemenea, un element al protecţiei statului nostru”, a adăugat el.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.