Viorel Lis a ajuns de urgență la spital. Oana Lis a făcut anunțul trist

Viorel Lis și-a ars piciorul la radiator! Fostul primar al Capitalei a ajuns, din nou, la spital, la Floreasca, cu arsuri destul de grave. Viorel Lis este și diabetic, iar afecțiunea i s-a complicat în timp!

Fostul primar al Capitalei și-a ars piciorul la un radiator. Oana și Viorel Lis locuiesc în sectorul 3 al Capitalei și au probleme mari cu furnizarea căldurii, în ultima vreme. Sunt nevoiți să se încălzească cu ajutorul radiatoarelor.

Oana Lis a ajuns, din nou, zilele acestea cu Viorel Lis la spital, la Urgență! Fostul primar al Capitalei a vrut să se încălzească la un radiator, deoarece în apartamentul lor din sectorul 3 se bagă căldură cu țârâita.

„Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital. Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis, pentru Click!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.