Vestea zilei despre Maria Ciobanu! Ce s-a întâmplat cu marea cântăreaţă de muzică populară

De câțiva ani, cântăreața de muzică populară a părăsit România și s-a mutat în Statele Unite ale Americii. A făcut această alegere la recomandarea medicilor. Gheoghe Turda a povestit puțin despre stilul de viață al artistei.

Interpreta de muzică populară Maria Ciobanu a părăsit România în urmă cu mai mulți ani, când a fost diagnosticată cu o formă acută de astm.

Medicii i-au recomandat să se mute în Statele Unite ale Americii, datorită climei mai blânde de acolo. Îndrăgita artistă susține că afecțiunea de care suferă a apărut probabil din cauza fumului inhalat la petrecerile la care a cântat.

Ce spune Gheorghe Turda despre stilul de viață al artistei?

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, fiind foarte apropiat de Maria Ciobanu, a vorbit puțin despre viața pe care o duce aceasta în Statele Unite.

El spune că, la cei 85 de ani ai săi, Maria Ciobanu este încă foarte activă și implicată în gospodărie. O ajută pe fiica sa la toate treburile casnice. De asemenea, a mai spus despre cântăreață că este extrem de harnică și gătește extraordinar de bine.

„Vă pot spune că Maria este o harnică din cale afară și o luptătoare. Eu mă mai odihneam după un spectacol și după un șpriț, dar ea se trezea foarte de dimineață, lua târnăcopul și scotea rădăcini de pomi, ca să pună flori în locul lor.

Mai cosea iarba de pe acolo, ce mai, e o harnică din cale afară, dar și o excelentă bucătăreasă, gătește foarte bine. Este o artistă complexă, o mamă excepțională”, a povestit Gheorghe Turda pentru ego.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.