Vestea TRISTA a SERII! Din pacate este vorba de Ilie Nastase..

Ilie Năstase a ajuns la spital: detalii despre starea sa de sănătate

Ilie Năstase a ajuns la spital chiar după scandalul cu Ciprian Marica, arată playsport.ro. Celebrul fost tenismen a avut probleme medicale după ce a descoperit că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al unei fundații pe care cei doi o controlau.

Divergențe între aceștia au apărut în urmă cu puțin timp, moment în care fostul sportiv a ieșit public și a afimat că nașul său de cununie este o persoană cu care nu vrea să mai aibă de-a face.

Lucrurile au părut că se liniștesc, dar tocmai când toată lumea credea că apele s-au calmat Ilie Năstase a ajuns de urgență la spital, acuzând probleme cu inima. Acesta ar fi părăsit recent unitatea spitalicească în care s-a aflat pentru investigații, arată sursa citată.

„A reușit să rămână calm în toată nebunia asta”
Actuala sa soție a confirmat toate acestea și a declarat că bărbatul a rugat-o să vină să-l viziteze la spital. Specialiștii i-au recomandat fostului sportiv să nu se enerveze pentru că ar putea apărea complicații. Chiar bruneta a mărturisit că starea lui de rău a apărut în urma șocului avut după ce a luat la cunoștință că Ciprian Marica i-ar fi preluat afacerea.

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta.

Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, și-a început Ioana Năstase seria dezvăluirilor.

„E șocul vieții sale”
Ea spune că Ilie Năstase a trăit zilele trecute ‘șocul vieții’ și că nu își explică de ce s-a întâmplat acest lucru.

„Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat de sub nas afacere. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult!”, adaugă Ioana Năstase. scrie playtech.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.