Vestea tristă a dimineții. Este vorba despre Anca Pandrea..

Anca Pandrea a avut parte de un incident neplăcut în casă care era cât pe ce să o trimită la spital. Îndrăgita actriță a mai trecut printr-un astfel de eveniment, dar atunci s-a întâmplat la mormântul soțului ei, când a căzut cu capul pe cavoul de marmură.

Anca Pandrea, accident în propria-i casă

Actrița căuta un inel pe care îl avea de la regretatul ei soț, o bijuterie pe care o consideră specială, și când și-a dat seama că aceasta lipsește, s-a gândit imediat că cineva i-a furat bijuteriile. Panicată, într-un moment de neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se în zona capului și a coastelor.

M-am speriat, pentru că am crezut că mi s-au furat bjuteriile, un inel special pe care îl aveam de la dragul meu Iura. Am fost invitată la un eveniment, la din Tineretului, și am vrut să fiu frumoasă și elegantă. Le-am găsit, într-un final, dar m-am agitat foarte mult. Îmi era foarte rău și bine că nu mi-am spart capul, a declarat Anca Pandrea pentru Click!

Anca Pandrea se bucură că nu a ajuns la spital și spune că trebuie să se odihnească pentru că o dor coastele când vorbește sau râde. Date fiind condițiile epidemiologice, actrița evită să ajungă la spital în această perioadă.

Anca Pandrea, invitată la un eveniment special

Îndrăgita actriță a fost invitată la Cafeneaua actorilor din Tineretului și s-a pregătit pentru această ocazie. Ea a mers însoțită de o prietenă și nu a stat mult, însă ocazia în sine i-a dat o stare de bine.

Anca Pandrea a mărturisit că mai ales de când este pandemie, nu prea a ieșit din casă, decât foarte rar, însă acum fiind vorba despre un eveniment dedicat actorilor, și pentru că era vreme bună, și-a permis să iasă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.