Vestea momentului pentru milioane de pensionari! De azi le intră banii pe card

Bomba zilei pentru pensionarii români care își primesc pensia pe card e că de azi le intră banii.

E prima zi din intervalul 12 – 14 când pot primi pensia.

PENSII 2022. Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a anunțat marți seara că toate pensiile vor fi plătite până pe data de 15 ianuarie.

„Am făcut un pas înainte de a veni acest val – gândiți-vă că dacă nu era implementat pachetul social propus de PSD în coaliția actuala politică tragedia ar fi fost cu mult mai mare. Cei care au 800 de lei pensie vor avea 1.000 de lei, acum în ianuarie.

PENSII 2022. S-a majorat valoarea punctul de pensie începând cu luna ianuarie și deja se plătesc pensiile și pe 15 ianuarie vom încheia calendarul. Alocațiile s-au majorat și ele pe luna ianuarie, dar ele se plătesc în februarie pentru luna ianuarie. Și, bine înțeles, a 13-a indemnizație pentru persoanele cu dizabilități, dar și acel ajutor financiar pentru cei de la baza de jos din punct de vedere financiar, al plăților, al sistemului public de pensii.

Acel prag de 1.600 de lei nu a fost ales în mod întâmplător – reprezenta în luna noiembrie-decembrie, când noi negociam programul de guvernare comun al actualei coaliții politice, nivelul pensii medii în România”, a declarat Marius Budăi, la Antena 3.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.