Vestea dimineții despre Răzvan Simion! Anunțul făcut chiar de Lidia Buble

Lidia Buble a făcut o declarație de ultim moment despre Răzvan Simion, după ce au ales să meargă pe drumuri separate. Cântăreața a spus că încă îl iubește, însă într-o modalitate diferită.

Vestea dimineții despre Răzvan Simion! Anunțul șocant făcut chiar de Lidia Buble

Așadar, cântăreața a recunoscut că încă îl iubește pe Răzvan Simion și nu l-a uitat. Lidia Buble a spus înainte ca prezentatorul să se logodească Daliana Răducan că „marea dragoste există o dată în viață”.

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Cel puțin așa am simțit eu, așa cred.

N-a fost ușor, dar cred între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc. Îl iubesc, dar într-un mod diferit. Nu mai am fluturi în stomac.

Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate”, a spus Lidia Buble, conform cancan.ro

Mesajul transmis anterior de Răzvan Simion

Amintim că prezentatorul a scris anterior în mediul online că alege să fie „mai liber ca niciodată” în 2023 și vrea să trăiască acest sentiment alături de noua lui parteneră.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune.

Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt.

Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil.

Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

«Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…»”, a scris Răzvan Simion.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.