Vestea a fost confirmată –>>

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, eroul principal al acestor zile de asediu rusesc asupra Kievului, este

căsătorit cu Olena Zelenska şi au împreună doi copii.

Familia prezidențială a refuzat să părăsească țara, iar președintele a ieșit în stradă să arate că nu se teme de ruși.

Soția lui Zelenski, Olena, este un arhitect și scenarist în vârstă de 44 de ani.

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski, în vârstă de 44 de ani, conduce ţara în vremuri grele după războiul început de Rusia în dimineaţa zilei de 24 februarie 2022.

Fostul actor de comedie a dat dovadă de un curaj remarcabil în ultimele zile, el refuzând să părăsească Kievul și făcând

în mod constant filmări în care prezintă situația la cald din țară.

În prima zi de război, Volodimir Zelenski a declarat că el este ţinta numărul 1 pentru Rusia lui Vladimir Putin, iar soția

sa și cei doi copii reprezintă „ținta nr.2”. Zelenski a mai spus că ucrainenii au fost lăsaţi singuri să-şi apere ţara. Șeful statului este pe baricade și la centrul de control al luptei anti-ruse.

Cine este Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei
Olena Zelenska, soţia lui Volodimir Zelenski, s-a născut în Kryvyi Rih, pe 16 februarie 1978. Ea şi viitorul ei soţ, care acum este preşedintele Ucrainei, erau colegi de şcoală, dar nu se cunoşteau.

Olena Zelenska este absolventă a Universităţii Naţionale Kryvyi Rih şi este licenţiată în inginerie civilă. Ea nu a lucrat foarte mult cu inginerie civilă şi arhitectură, dar cariera ei de scenaristă a fost foarte productivă, potrivit Adevarul.ro.

Zelenski, care a fost unul dintre cei mai populari comedianţi TV, a câştigat alegerile prezidenţiale în 2019, și esteacum liderul în centrul unui nou război în Europa şi riscă să fie ucis în orice moment de ruși.

Olena, în vârstă de 44 de ani, și cei doi copii, de 17 și nouă ani, se ascund în aceste zile, dar rămân în țară, pe fondul temerilor că Kremlinul vrea să distrugă sau să trimită la încisoare întreaga clasă politică a Ucrainei.

Președintele Zelenski. „Rusia mi-a desemnat familia ca ţinta numărul doi”
Zelenski este acum liderul în centrul unui nou război în Europa şi riscă să fie asasinat după ce Rusia a atacat Ucraina în dimineaţa zilei de 24 februarie 2022. Într-o scurtă declarație video lansată vineri, după miezul nopţii în Ucraina, Zelensky a spus că ruşii „vor să distrugă Ucraina politic prin doborârea şefului statului”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.