VESTE ȘOC depre MIRELA VAIDA

Mirela Vaida are trei copii, iar recent a împărtășit cu fanii ei, momentele dificile cu care se confruntă.

Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre afecțiunea de care suferă cei mici, dar și despre modul în care gestionează situația.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Mirela Vaida susține că cei trei copii ai săi au fost diagnosticați cu dermatită atopică încă de la naștere.

În ceea ce privește simptomele, potrivit vedetei, aceștia se confruntă cu piele sensibilă și uscată, iar uneori apar și răni deschise. La sfatul medicilor dermatologi, Mirela Vaida a reușit să găsească produsele care să o ajute în îngrijorea copiilor săi, fără a agrava situația.

„Copiii mei, toti 3, au pielea atopica! 🥺 Ne-am luptat cu dermatita atopica inca de la nastere! Piele sensibila, uscata, prurit, uneori rani deschise… A fost foarte greu cand nu stiam cu ce sa tratez! Dar atat in maternitate, cat si in spital, dermatologii mi-au recomandat gama de produse Bioderma pentru pielea sensibila a bebelusilor! 🙏🤗 Multe alte mame multumite mi-au recomandat acelasi lucru!”, a spus vedeta.

Mirela Vaida susține că în cazul copilului cel mare, situația s-a redresat, însă continuă să folosească și acum produsele respective, pe de altă parte, fiul vedetei, Tudor, încă se confruntă cu o serie de probleme generate de dermatita atopică, cărora trebuie să le facă față.

„Cu cei mari am scapat, desi folosesc in continuare creme de hidratare intensa de la Bioderma. Cu Tudor e mai greu, pentru ca el are, in continuare, mari probleme cu eczemele provocate de dermatita atopica!”, a mai adăugat ea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.