VESTE SOC, CHIAR ACUM! Viorel Lis din pacate..Oana a facut declaratii!

Din cauza vârstei înaintate, dar și a problemelor de sănătate, Oana și Viorel Lis au purtat discuții legate de ziua în care fostul primar va pleca din această lume. Vedeta a mărturisit la Antena Stars că au vorbit despre cum locul unde va fi î.nmormântat.

Între Oana și Viorel Lis există o diferență mare de vârstă, iar problemele de sănătate ale fostului primar din ultima perioadă i-au făcut pe cei doi să se gândească și la momentul în care acesta ar trece în neființă, fiind conștienți că asta se va întâmpla.

Soția lui Viorel Lis, pregătită pentru ce e mai rău

Oana Lis a mărturisit la Antena Stars că prin prima jobului său, cel de psiholog, a avut mult mai multă putere să poarte discuții cu soțul ei despre ziua în care va pleca la ceruri, despre locul unde va fi î.nmormântat și despre f.unerariile sale.

”Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după m.oarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie în.gropat. Și eu aș vrea să fiu în.gropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, spunea Oana Lis la Antena Stars.

Totodată, Oana Lis a mărturisit că Viorel Lis i-a spus că după m.oarte vrea ca soția sa să-și refacă viața, să găsească un bărbat care să o iubească și care să o respecte așa cum a făcut și el și să fie fericită împreună cu acesta.

Oana Lis, alături mereu de soțul ei
În ultima perioadă Oana Lis a fost cea care mereu a fost alături de fostul primar al Capitalei și care a avut grijă să fie mereu îngrijit și să aibă parte de cele mai bune condiții.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.