Vârsta la care nu mai avem nevoie… de bărbați!

Vârsta la care o femeie nu mai are nevoie de un bărbat. Fiecare femeie are o vârstă secretă de la care nu mai sunt interesate de bărbați. Iată cum pot fi recunoscute aceste persoane.

Fiecare femeie are o vârstă secretă de la care nu mai sunt interesate de bărbați. Și aceasta se întâmplă atât pe plan sexual, cât și la modul general. Unele sunt indiferente față de bărbați atunci când sunt la pensie. Însă altele după 40 de ani, iar celelalte chiar de cum împlinesc 30.

Vârsta la care o femeie nu mai are nevoie de un bărbat

Primul semn care te va ajuta să cunoști o astfel de femeie este părul neîngrijit, cearcănele și kilogramele în plus. E plictisitoare și nemulțumită. Ce s-a întâmplat cu ea? Simplu: a ajuns la vârsta la care s-a lăsat prinsă în mrejele frustrărilor și ale greutăților.

De ce este o vârstă secretă? Pentru că această femeie nu spune nimănui nimic, nu se destăinuie. Și-a închis inima și nu permite nimănui să între în viața sa. Nu mai are încredere în bărbați și nici nu-și mai imaginează faptul că ar exista unul care ar putea să o iubească.

Iubirea și pasiunea o fac să strălucească

Femeile sunt frumoase atunci când sunt iubite chiar și la distanță, atunci când vorbesc cu iubitul doar prin mesaje. Ea știe că cineva o iubește și se gândește la ea. Ea are cui să-i ofere iubirea care trăiește în interiorul ei. Iubirea și pasiunea fac femeia să strălucească, să arate bine, să fie frumoase și atrăgătoare. O femeie e tânără și frumoasă atunci când este iubita. Celelalte trăiesc cu amintirile și frustrările acumulate pe parcursul anilor.

Însă dacă va veți întreba până la ce vârstă o femeie are nevoie de un bărbat, răspunsul este următorul: până la ultima suflare. Știm cu toții că uneori iubirea provoacă durere și atunci dorești să evadezi în lumea ta, să te închizi într-o carapace și să nu mai permiți nimănui să simtă ceva pentru ține. Dar nu e corect asta, în primul rând față de propria persoană. În subconștientul tău mereu vei dori să fii iubita și răsfățată. Noi femeile depindem de atenția și dragostea unui bărbat. Sau cel puțin asta ne face să fim mult mai fericite.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.