Va fi introdus CERTIFICATUL VERDE la munca–->>

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre certificatul COVID în cadrul unei declarații de presă de la Palatul Victoria.

Acesta a anunțat când se va introduce legal la locul de muncă.

Când va fi introdus Certificatul COVID la locul de muncă

Alexandru Rafila, noul ministru al Sănătății, a susținut o declarație de presă de la Palatul Victoria, la care a participat și șeful DSU, Raed Arafat. Ministrul a fost întrebat când ar veni soluţia legislativă privind certificatul COVID şi dacă va fi o ordonanţă de urgenţă sau o lege, întrebare la care Alexandru Rafila a spus că se va decide dacă soluția se va da din partea Guvernului sau va ajunge direct în Parlament.

„Oricum, şi o soluţie a Guvernului tot în Parlament ajunge până la urmă. Noi trebuie să creăm cadrul, să nu legăm soluţia legislativă de introducere, introducerea, pe baza unui altgoritm, aşa cum v-am spus, dar soluţia legislativă ar trebui să

fie luată până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare, până la finele acestui an. (…) Rămâne să discutăm cu toate instituţiile implicate, oricum lucrul ăsta va trebui discutat şi în cadrul Coaliţiei, trebuie asumat din punct de vedere politic, încât să răspundem acestei urgenţe de sănătate publică şi să creăm un mecanism transparent şi predictibil şi cunoscut de utilizare a acestui certificat COVID, care nu trebuie să fie în niciun fel discriminator”, a declarat Rafila.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.