Un roman (51 de ani) care munceste in Finlanda, pacalit de o eleva (15 ani) din Vaslui. Ce i-a facut intrece orice imaginatie

Un barbat care munceste in Finlanda sustine ca a fost pacalit de o tanara din Vaslui.

Romanul a povestit ca iubita lui cu 30 de ani mai tanara l-a tras pe sfoara cu peste 10.000 de euro, bani pe care i-a trimis din Finlanda.

Constantin Popa a plecat in urma cu mai bine sa sase ani la munca in Finlanda si a crezut ca si-a gasit iubirea vietii lui. Chiar daca tanara cunoscuta pe o retea de socializare are cu 30 de ani mai putin, barbatul a crezut in ea si timp de 3 ani a ajutat-o mai ales cu bani.

Păcălit cu 10.000 de euro de o fată cu 30 de ani mai tânără, Constantin Popa, un bărbat de 51 de ani din Vaslui plecat la muncă în Finlanda, dorește să i se facă dreptate. Bărbatul spune că, într-un final, plângerea sa a ajuns pe masa procurorilor și au fost demarate cercetările în acest caz dar, susține acesta, totul s-a împotmolit la postul de Poliției din Oșești, acolo unde ar fi trebuit să fie audiați și martorii.

“A fost trimisă o notă la poliția din Oșești pentru începerea audierilor martorilor și pentru aducerea fetei la audieri, dar nimeni nu a mișcat un deget. Plus de asta, fata care m-a păcălit este în țară”, susține Constantin Popa, potivit vremeanoua.ro.

Constantin Popa a povestit că a cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o adolescentă de 15 ani pe atunci, pe Facebook, în 2015 și a crezut că și-a găsit și marea dragoste. În schimb, după câțiva ani a realizat că, de fapt, a fost victima unei înșelăciuni care i-a scos din buzunare peste 10.000 de euro.

“Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânără din localitatea Buda, comuna Oșești, în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a povestit Constantin Popa, pentru sursa citata.

De asemenea, bărbatul a povestit că suma cheltuită a depășit 40.000 de euro, dar plângerea a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.