Un pensionar și-a pus capăt zilelor după ce a aflat cât are de achitat la factura de energie electrică ==>

Tragedie fără margini în Lugoj. Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost găsit fără suflare în apartamentul în care locuia cu chirie.

Pensionarul nu a lăsat în umă niciun bilet de adio pentru a justifica de ce a recurs la acest gest, dar apropiații declară

că acesta nu ar mai fi rezistat după ce a primit factura la energie electrică.

Cunoscuții pensionarului sunt de părere că acesta nu a mai rezistat după ce ar fi primit în cutia poștală factura la energie electrică. Se pare că bărbatul ar fi avut niște datorii mai vechi de achitat, iar din cauza propririi a ajuns să încaseze lunar din pensie doar 300 de lei
și asta după ce o viață întreagă a lucrat în domeniul textil.
Factura uriașă la energie electrică l-a determinat să-și pună capăt zilelor
Bărbatul le-a mărturisit celor care îi erau apropiați că în aceste zile ar fi trebuit să plătească factură la curent și că ar fi însemnat să rămână fără bani. Niciunul dintre cunoscuți nu și-a imaginat că omul este atât de disperat. Luni, cunoscuții au rămas fără cuvinte când au aflat că bărbatul și-a pus capăt zilelor.
Polițiștii lugojeni au verificat locuința și se pare că acesta nu a lăsat niciun bilet de adio pentru a-și justifică gestul. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.