Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Orice părinte își dorește ca pruncul care urmează să vină pe lume să fie sănătos.

Este normal ca părinții, în special mamele, să fie puțin anxioase înainte să își țină copilul în brațe. Bebelușul care s-a născut cu părul alb a uimit pe toată lumea.

Povestea lui Bence, un bebeluș adus pe lume de o unguroaică, este unică în lume. În urmă cu un an, micuțul a venit pe lume în cel mai fericit moment pentru părinți.

Copilul era perfect sănătos, în urma evaluărilor medicale pe care medicii le-au făcut, cu o singură excepție: avea părul alb.

Medicii au explicat apoi că micuțul nu e vreun ciudat și că aspectul părului său era cauzat de producția slabă de melanină. Cu toate acestea, micuțul nu suferă de albinism. Doctorii spun că deși astfel de cazuri sunt foarte rare, culoarea părului său se va schimba pe măsură ce acesta va crește.

Unii medici maghiari sunt de părere că micuțul avea o formă de albinism, însă nu suferea cu totul de această afecțiune genetică.

După ce medicii au stat de vorbă cu părinții, aceștia s-au mai calmat, iar acum se bucură de miracolul apărut în viața lor.

sursa: teotrandafir.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.