Ultima oră! Nenorocirile nu se mai opresc! O nouă TRAGEDIE zguduie folclorul românesc – >>

Valeria Arnăutu a trecut prin clipe de groază după ce i-a pierdut pe ambii părinți la o distanță de mai puțin de două săptămâni.

Valeria Arnăutu a trăit un adevărat coșmar.

Tatăl ei a murit primul, chiar în același spial unde și-a pierdut viața și Petrică Mîțu Stoian, iar după doar 12 zile a murit și mama ei.

Valeria Arnăutu a trăit un adeărat coșmar după ce ambii părinți i-au murit în mai puțin de două săptămâni. Artista și-a pierdut tatăl în același spital cu Mîțu Stoian și a avut vise premonitorii înainte de tragedie!
Aceasta a mărturisit că înainte de cumplita tragedie a avut vise premonitorii. Tatăl artistei avea 84 de ani și se simțea foarte bine înainte ca boala să îl răpună într-un pat de spital. Bărbatul s-a stins din viață tot în spitalul din Reșița în care și Petrică Mîțu Stoian și-a găsit sfârșitul.

”Evenimentele din ultima vreme m-au facut sa reevaluez, viata, valorile… tot! Sentimentele nu se pot scrie in cuvinte, mi-a fost enorm de greu cand a plecat tatal meu, mai ales ca nu ne asteptam. A facut o forma usoara de covid, a fost la doctor, l-au trimis acasa sa se trateze, el era foarte atent, manca sanatos, si dupa ce s-a dus acasa cu tratamentul aferent, a doua zi a facut accident vascular cerebral. Cand am aflat si de bietul Petre, cumva s-a reeditat durerea gandindu-ma la acelasi loc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.