ULTIMA ORA. Bombardamente de proporții la numai 15 kilometri de România! Armata rusă a distrus o

Informație de ultimă oră! Au fost bombardamente masive, de proporții, la doar 15 kilometri de țara noastră. Potrivit primelor informații emise de către oamenii legii, se pare că armata rusă a distrus o unitate militară. Iată care este situația la fața locului!

În această dimineață au avut loc bombardamente masive, la doar 15 kilometri de țara noastră. Potrivit primelor informații, armata rusă a lansat un atac asupra unei baze militare care se află în apropierea României.

Bombardamente de proporții la numai 15 km de România

Așadar, este vorba despre o bază militară din satul Cairaclia (Loshchinovka), regiunea Odesa, care se află la aproximativ 15 kilometri de țara noastră. Atacul de proporții a avut loc în Ismail, Ucraina.

Cel care a făcut anunțul cutremurător este chiar primarul orașului Ismail, Andrey Abramchenko. De asemenea, șeful Consiliului Public din cadrul Administrației Regionale de Stat Odesa, Serghei Bratchuk, a confirmat informațiile apărute.

Mai mult decât atât, primarul orașului Ismail, Andrey Abramchenko, a postat și un mesaj pe rețelele de socializare. I-a anunțat pe toți localnicii ce s-a întâmplat și i-a sfătuit să rămână în casă, pe cât posibil.

Ce mesaj a transmis primarul orașului Ismail

Pe de altă parte, primarul din Ismail le-a spus localnicilor că situația operațională urmează să fie complet clarificată.

Dragi cetățeni din Ismail! A avut loc un atac cu rachete asupra unei unități militare din satul Loshchynivka. În legătură cu o lovitură cu rachete asupra unei unități militare din Loshchynivka, vă rog să rămâneți acasă dacă este posibil, până când situația operațională este complet clarificată”, a declarat primarul orașului.

Autoritățile au mai transmis că atacul a vizat stația radar a bazei militare din Cairaclia. Deocamdată nu se știe dacă acest atac s-a soldat sau nu cu victime.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.