Tudor Gheorghe, Suferință De Nedescris. Este Răpus De Durere, La Un An De La Decesul Soției Și Nu Vede Viața Fără Cea Care I-A Fost Alături Peste O Jumătate De Secol:

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară.

S-a bucurat de mare succes în plan profesional, dar viața lui nu a fost deloc una ușoară.

Moartea soției a șocat pe toată lumea și i-a provocat artistului o mare suferință, care nu a trecut nici la un an de la tragicul eveniment.

Tudor Gheorghe, despre viața fără femeia iubită
Tudor Gheorghe a trăit cea mai mare tragedie în urmă cu doar un an: moartea femeii iubite. Actriţa Georgeta Luchian Tudor a plecat din această lume la data de 26 ianuarie 2021, în urma infectării cu nemiloasa boală a momentului. Deși medicii au făcut tot ce se putea pentru ea, nu au mai putut-o salva pe doamna teatrului românesc.

Vezi și: Doliu în lumea jurnaliștilor! Am mai pierdut o mare valoare: “E vorba de o eroare medicală”

Maestrul Tudor Gheorghe a fost devastat după trecerea în neființă a celei care i-a fost parteneră de viață peste 50 de ani și cu care a împărțit și bune și rele. Cei doi au jucat pe aceeași scenă și sperau că viața îi va ține împreună mult timp de acum, dar se pare că lucrurile nu au mers tocmai cum ei și-ar fi dorit.

Cel mai dureros pentru artist a fost că nu și-a putut lua rămas-bun de la soția sa, având în vedere că aceasta se afla la spital când și-a dat ultima suflare. Chiar în ziua în care s-a împlinit un an de la moartea soției sale, Tudor Gheorghe a postat pe contul său de socializare o fotografie, însoțită de o descriere cu un puternic impact emoțional.

Artistul a precizat că i-a luat luni întregi pentru a-și reveni, dar rănile provocate de acest eveniment dureros nu pot fi șterse. Chiar dacă și-a propus să mai zâmbească de dragul publicului și al celor care îl iubesc, nimic nu va mai fi la fel ca înainte.

„Acum un an… treceam prin cea mai tristă perioadă din viața mea, Doamna Tudor se stingea la ATI după 20 de zile de luptă cu sars cov2. Ne-a luat multe luni să ne revenim. Voi mai zâmbi ? Desigur, dar rămășițele acestor zile și nopți vor rămâne agățate de sufletul meu. Mereu”, a scris artistul pe Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTudorGheorghe.Ro%2Fposts%2F474538494023739&show_text=true&width=500

Tudor Gheorghe, o iubire de poveste
Artistul a fost căsătorit 56 de ani cu Georgeta Luchian, actriță și poetă, care a absolvit Facultatea de Teatru din București în 1963 și a fost actriță la Teatrul Național din Craiova. S-au iubit încă din anii studenției și au fost de nedespărțit.

Tudor Gheorghe spunea că îi datorează totul soției sale, pentru că ea a fost cea care l-a determinat să lupte mereu, dar și cea de la care a avut o mulțime de lucruri de învățat. Mereu a considerat-o pe marea actriță o femeie frumoasă și s-a îndrăgostit de ea din prima. Secretul iubirii lor: nu au combinat viața de familie cu cariera.

„În anii studenției am întâlnit-o prima oară. Era de o frumusețe absolută si m-a fascinat din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole. Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 și până astăzi nu ne-am mai despărțit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învățat să gătesc, să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre e acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viața de familie’, a declarat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.