Triunghi amoros în showbiz: Tavi Clonda, Gabriela Cristea și Valentina! A părăsit-o după ce s-a spus că era gravidă –>

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu de mai bine de aprope nouă ani ani, cei doi s-au cunoscut  pe platoul de filmare al emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt cât se poate de fericiţi unul în braţele altuia și au două fetițe superbe, însă mai puţini ştiu cine e femeia la care artistul a renunţat pentru a fi cu bruneta.

Înainte de-a începe o poveste de dragoste cu Gabriela Cristea, cel care i-a devenit acesteia soţ s-a iubit cu o blondină pe nume Valentina. Despre aceasta s-a spus, în repetate rânduri, că în momentul în care a fost părăsită de către Tavi Clonda era însărcinată într-o lună şi jumătate cu copilul lor şi urmau să devină părinţi. De asemenea, ex-iubita cântăreţului a păstrat multă vreme pozele cu ei doi, pe contul său de Facebook, pentru că a simţit că între ei socotelile nu sunt încă încheiate. Totodată, în clipa în care a fost părăsită de bărbatul cu care a fost împreună timp de patru ani, Valentina i-a dat un SMS Gabrielei Cristea în care a certat-o pentru că i-ar fi „furat“ iubitul.

Mai mult decât atât, câtă vreme au format un cuplu, Tavi Clonda şi Valentina au avut o relaţie foarte frumoasă, potrivit apropiaţilor. Blonda îi era mereu aproape cântăreţului şi îl însoţea pe acesta în toate concertele, iar din imaginile pe care ea le-a postat la acea vreme pe Facebook, se putea observa că îl iubeşte foarte mult pe Tavi Clonda. La fel, familiile celor doi se înţelegeau foarte bine, iar toată lumea se aştepta să îi vadă în faţa altarului, însă lucrurile au stat total diferit, iar artistul s-a căsătorit cu Gabriela, femeia care i-a dăruit două fetițe superbe.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.