Tragedie în România. A murit…

Omul de afaceri era din Sibiu și dispăruse de acasă în urmă cu 3 luni. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort în Pădurea Băneasa din Capitală.

Afaceristul dispăruse în urmă cu trei luni, iar cunoscuții au cerut ajutorul Poliției. De asemenea, pentru ca Alexandru Coman să fie găsit, familia și prietenii au cerut și ajutorul oamenilor, într-o postare pe Facebook.

Nimeni nu mai știa nimic despre bărbatul din Sibiu de la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut.

O cunoștință de-a bărbatului, a scris într-o postare, la sfârșitul anului trecut, că toți apropiații speră că bărbatul este bine, poate la o mănăstire, unde să fie cald, să aibă ce mânca, poate și o persoană care să-l asculte sau care să-l sfătuiască.

De asemenea, Poliția declarase la acel moment că urmează să trimită o informare către Patriarhie, care să fie distribuită, în speranța că poate cineva o să-l recunoască pe Alexandru Coman.

„Orice altă variantă este pesimistă”, a conchis femeia în postarea făcută la sfârșitul anului 2021, potrivit antena3.ro.

Bărbatul dispăruse cu 3 luni în urmă

Afaceristul din Sibiu a dispărut în data de 21 octombrie 2021 și niciun prieten sau membru al familiei nu a primit vreo veste de la el.

Prietenii au apelat la oamenii de pe Facebook, iar în cazul în care bărbatul era zărit, aceștia îi rugau pe internauți să apeleze la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să le scrie un mesaj.

Însă, din păcate, bărbatul în vârstă de 49 de ani din Sibiu a fost decedat, marți – 25 ianuarie 2022, în Pădurea Băneasa din București.

Oamenii legii iau în calcul varianta unei sinucideri, dar nu sunt excluse nici alte ipoteze.

Medicii legiști urmează să stabilească din ce cauză a murit bărbatul din Sibiu.

BREAKING | Un om de afaceri a fost găsit mort în Pădurea Băneasa. Bărbatul era dat dispărut de 3 luni

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.