Tragedie În Lumea Muzicii! S-A Stins Un Iubit Cântăreț De Renume

În ultima perioadă au plecat dintre noi o mulțime de persoane importante, talentate, care au lăsat în urmă numai lacrimi și regrete. Aflăm acum că un celebru cântăreț internațional, care a colaborat cu artiști de renume precum rapperul Snoop Dogg sau Samantha Fox, ne-a părăsit la 69 de ani.

A murit Bappi Lahiri

Bappir Lahiri, unul dintre cei mai apreciați artiști de la Bollywood, supranumit și regele disco-ului indian, a murit la Mumbai, în seara de marți. Acesta avea 69 de ani și se pare că se confrunta cu mai multe probleme de sănătate și organismul lui a cedat.

Anunțul tragic a fost făcut de către Deepak Namjoshi, directorul spitalului CritiCare, pentru presa internațională. Tot el a fost cel care a precizat că Bappi Lahiri avea mai multe probleme de sănătate pe care le tratata, dar, acum, nu a mai răspuns la tratament.

Familia nu a vorbit despre acest eveniment neplăcut, dar cert este că toată lumea este în șoc. O mulțime de apropiați și fani sunt așteptați să îl conducă pe ultimul drum pe marele artist.

Cântărețul s-a născut în Bengalul de Vest în anul 1952 și făcea parte dintr-o familie de muzicieni. A fost foarte iubit în țara lui și chiar și Narenda Modi, prim -ministrul Indiei, i-a transmis un ultim omagiu pe rețelele de socializare.

“Toate generațiile se pot identifica cu operele sale”, a scris acesta.

Multe dintre melodiile sale au fost produse pentru filme de la Bollywood și fredonate de toată lumea. El a devenit cunoscut pentru faptul că a adus în India muzica disco și  Printre cele mai cunoscute sunt Wardat, Disco Dancer, Namak Halaal, Sharaabi, Bewafai sau Suraag.

Bappi Lahiri a colaborat cu Samantha Fox pentru un film indian din 1995, „Rock Dancer”. El a înregistrat şi cu Snoop Dogg melodia „Patiala Peg” în 2015. Bappi Lahiri şi-a împrumutat vocea pentru a dubla în hindi filme hollywoodiene.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.