Tragedie în lumea muzicii populare! Celebrul artist Ionel Lazar este grav bolnav: “Viaţa mea e în mâinile lui Dumnezeu”

Lumea muzicii populare este din nou pusă la încercare. Unul dintre cei mai iubiți interpreți de folclor a ajuns în stare gravă la spital și se roagă pentru viața lui. Situația este critică și medicii sunt foarte rezervați în ceea ce privește starea lui.

Artist în stare gravă la spital

Un cântăreț de muzică populară este internat la spital în stare gravă, după ce medicii i-au descoperit mai multe tumori. Este vorba despre Ionel Lazar, un artist de doar 47 de ani, care trece prin clipe de groază în acest moment.

Acesta slăbise brusc 20 de kilograme și se gândea că din cauza stresului, dar apoi a devenit tot mai îngrijorat și a decis să facă analize amănunțite. Ionel Lazăr a aflat că are o tumoare în stare avansată și a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a o elimina, iar acolo, medicii au descoperit că are mai multe tumori: la nivelul rectului, vezicii urinare, ficatului şi plămânilor.

Artistul spune că nu mai poate dormi fără calmante de un an și jumătate și acum a trecut prin cea de-a doua intervenție. Este intentat la Fundeni, unde medicii îi fac calmante pentru a rezista.

“Doamne, să mă fac şi eu bine, câte zile oi avea… viaţa mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor nişte calmante pentru somn.”, a declarat Ionel Lazăr pentru Star Popular.

Nu se mai poate privi în oglindă

Artistul a suferit un șoc de când a aflat câte probleme are și spune că doar o minune îl mai poate salva. Nu se mai poate privi în oglindă de când a slăbit și nu crede că a ajuns într-o asemenea stare.

“Am slăbit 20 kg! Când mă văd în halul ăsta, nu-mi vine să cred că sunt eu. Am vrut acum să mă bărbieresc şi m-am văzut slab mort. De mâncat am început să mănânc. Tratamentul îşi va face efectul probabil.”, a mai spus el.

A făcut deja două ședințe de radioterapie și speră că toate cele șase îl vor face să se simtă mai bine. Tratamentele pe care le urmează interpretul de muzică populară sunt extrem de costisitoare. Din acest motiv, apropiații au făcut apel pe rețelele sociale către cei care vor să-l ajute.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.