Tragedie în lumea artistică:

O nouă tragedie a fost înregistrată în lumea artistică.

Aflăm astăzi că a avut loc o crimă odioasă, chiar pe stradă, în plină zi.

O actriţă şi cântăreaţă mexicană extrem de populară a pierdut lupta cu viața din cauza a două persoane cu intenții rele.

A murit Tania Mendoza
Tania Mendoza, o actriţă şi cântăreaţă mexicană extrem de populară, cu zeci de filme de succes în ţara natală, a fost împuşcată mortal în plină stradă. Celebra artistă se afla la o bază sportivă, unde îl aștepta pe copilul ei.

În jur se aflau mai mulți părinți care își așteptau copiii. La un moment dat, două persoane aflate pe o motocicletă au oprit în dreptul grupului. Unul dintre atacatori a tras mai multe focuri în vedetă, iar aceasta a căzut lată.

Ucigaşul a fugit, apoi, de la locul crimei. Între timp, martorii au anunțat autoritățile și au sunat după ajutoare. Mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului de urgență, dar nu s-a mai putut face nimic pentru vedetă. Mendoza suferise plăgi la nivelul feţei şi restul corpului, iar medicii au declarat-o decedată.

Ucigașul și complicele lui au fost identificați și prinși. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a acestui incident, precum și legăturile artistei cu cei doi indivizi.

Mendoza a mai fost victima unei răpiri
Nu este prima dată când femeia este implicată în asemenea acte. În urmă cu 11 ani, aceasta și fiul ei au fost victima unei răpiri. Actrița a fost salvată de autorități, dar nu a scăpat apoi de agresiunile bărbaților.

Agresorii din urmă cu 11 ani au contactat-o ​​ulterior pe Mendoza şi i-au cerut bani, spunându-i chiar că ar trebui să se mute din Morelos pentru a mai rămâne în viață. Din acel moment, vedeta a raportat numeroase ameninţări cu moartea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.