Tragedie imensă de Crăciun Au ars de vii..

n prag de sărbători, când toată lumea ar trebui să stea liniștită și să se bucure de timp prețios alături de familie,

unii au parte de cele mai mari tragedii.

Trei membri ai unei familii au ars de vii în propria lor casă, după ce instalația din brad s-a defectat.

Un tată și doi copii au murit
Un incident grav, care s-a terminat cu o tragedie de proporții, a avut loc în Pennsylvania. Trei persoane au pierit în dimineața de Crăciun, după ce instalația din bradul lor a luat foc. O familie de cinci persoane a mai rămas acum doar cu doi membri, după ce soarta a fost dură pentru ceilalți.

Cei cinci dormeau în momentul în care s-a produs incendiul și nu au apucat să mai facă nicio mișcare. Luminile din pomul de Crăciun s-au defectat, iar la scurt timp acesta a izbucnit în flăcări. Acestea s-au extins rapid și toată casa a fost distrusă.

Eric King, tatăl copiilor, în vârstă de 41 de ani, împreună cu Liam de 11 ani și Patrick de 8, s-au stins din viață, iar întreaga lor casă a fost arsă. Aceștia aveau doi câini, care, din păcate, nu au supraviețuit și au pierit alături de stăpânii lor.

Mama și un copil s-au salvat
Din fericire, dacă se poate spune așa, mama și copilul cel mare au reușit să se salveze. Aceștia au reușit să reziste până când au ajuns la fața locului ajutoare, după care au fost transportați la spitalul Lehigh Valley pentru a primi îngrijiri medicale.

Când pompierii au ajuns la fața locului, au încercat să intre în locuință, dar era imposibil. Astfel, nu au putu face nimic pentru victimele rămase înăuntru, care, ulterior, au pierit carbonizate.

Șeful poliției din Quakerton a spus că investigările vor continua, dar dovezile de până acum arată că totul a început de la bradul de Crăciun. A pornit o anchetă în acest sens și se va stabili cauza exactă a celor întâmplate.

,,Vom continua să investigăm pentru a afla de ce s-a aprins, dar dovezile sunt foarte clare că totul a început de la bradul de Crăciun. Era un copac adevărat. Un brad de Crăciun arde foarte repede”, a menționat șeful poliției.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.