Tor Eckhoff, un youtuber norvegian cunoscut de către urmăritorii săi drept Apetor, a murit după ce a căzut într-un lac

înghețat, în timp ce filma un videoclip pentru canalul său.

Bărbatul de 57 de ani urma să le arate fanilor cum patinează în condiții extreme, fără haine, când gheața de sub el s-a spart.

La finalul săptămânii trecute, bărbatul în vârstă de 57 de ani a mers la lacul Jakobs Dam, din Kongsberg, să filmeze un clip în condiții extreme, așa cum îi obișnuise deja pe urmăritorii săi.

De data aceasta, însă, gheața formată pe suprafața lacului s-a spart, iar Tor a ajuns în apă și nu a mai reușit să iasă singur. Un bărbat care se afla în zonă a auzit țipetele acestuia și a sunat imediat la numărul de urgență, potrivit Marca.

Când a sosit ambulanța, Eckhoff era încă în viață. Acesta a fost transportat în stare gravă la spital, însă medicii nu au reușit să îl salveze.

În urmă cu o săptămână, bărbatul a postat pe canalul său un videoclip intitulat „Nu sunt mort, am împlinit 57 de ani astăzi!“. Din păcate, acesta a fost ultimul videoclip pe care l-a putut încărca pe YouTube.

Eckhoff a devenit cunoscut în mediul online pentru clipurile filmate în condiții extreme. Contul său de YouTube este urmărit de peste 1,2 milioane de utilizatori.

Editor : I.C

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.