THEO ROSE ȘI IUBITUL, GESTURI TANDRE ÎN FAȚA PRIETENILOR!

Theo Rose a devenit din ce în ce mai apreciată de public, după ce a „bifat” mai multe colaborări cu diferiți artiști, dar

și în urma participării în unele producții TV.

Însă nu doar viața profesională a artistei este de interes, ci și cea personală.

Cântăreața se iubește cu nepotul lui nea Mărin și deși nu se grăbesc să se căsătorească, relația lor este cât se poate de serioasă. CANCAN.RO are fotografii exclucusive cu cei doi în timp arată că „flacăra” iubirii încă arde.

Iubirea nu ține cont de reguli, iar persoanele îndrăgostite o știu foarte bine! Exact ca Theo Rose și iubitul ei! Zilele trecute, artista și-a dat întâlnire cu câțiva prieteni în oraș. Nu a mers singură, ci însoțită de Alex, partenerul de viață, alături de care petrece mare parte din timpul ei.

Theo Rose și Alex, gesturi tandre în fața prietenilor
Au sunat, au rezervat și totul a fost pregătit pentru „marea” întâlnire. La Nuba a petrecut artista alături de prietenii ei câteva ore, timp în care s-au pus la zi cu cele întâmplate în viața fiecăruia. La ieșire, Theo Rose și Alex aveau să ofere o dovadă a dragostei lor, iar paparazzi CANCAN.RO aveau să fie pe fază.

Imediat cum au epuizat subiectele de discuție, s-au îndreptat către parcare. Nu înainte de a „sparge” gașca și a-și lua rămas bun de la prieteniilor. Timp în care, Alex a simțit să o sărute pe iubita lui, fără să-i pese de ceva anume. Totul a venit natural și firesc. În aceeași notă, cei doi s-au îndreptat către mașina personală, pe care o aveau parcată ceva mai departe de locație.

În ținute sport au „defilat” Theo Rose și Alex, dar care n-au putut trece neobservate. Artista a optat pentru un trening negru, însă piesa de rezistență a reprezentat-o haina de culoare roz. De cealaltă parte, nepotul lui Nea Mărin a îmbrăcat și el o ținută „all black”, însă a reușit să iasă în evidență prin perechea de încălțăminte „Louis Vuitton”, în combinație de negru cu orange.

Deşi în trecut vedeta nu se gândea la căsătorie, în prezent lucrurile s-au mai schimbat. Artista se vede mireasă, dar şi mămică. Mai mult, Theo Rose spune că îşi doreşte doi copii. În ceea ce priveşte marele eveniment din viaţa sa, vedeta îşi doreşte ca la nuntă să fie prezenţi câţiva artişti renumiţi precum Nikos Vertis, Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și Mioara Velicu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.