Te-am înșelat pentru că te-ai făcut cât o vacă!” – E de necrezut cum s-a transformat femeia după ce a părăsit-o soțul pentru alta mai slabă. Uite de ce acum se roagă de ea să o primească înapoi…

După ce au fost căsătoriți câțiva ani, femeia a făcut un copil și a luat ceva în greutate și din păcate nu și-a mai revenit la greutatea inițială.

Lisseth s-a îngrășat foarte mult doar după ce a născut, abia atunci a început să schimbe mai multe mărimi de haine.

Jose, soțul ei, începuse de la o vreme să râdă de kilogramele ei în plus și să își bată joc de ea. De atât de multe ori i-a repetat că e grasă încât i-a distrus soției sale întreaga încredere de sine.

Iată ce mărturisește Lisseth: ,,Încercam să îmi arăt afecțiunea în pat, dar se întorcea pe partea cealaltă și adormea. Plângeam de fiecare dată”.

Fiindcă soțul nu îi mai acorda deloc atenție, ea s-a refugiat în mâncare și s-a îngrășat și mai mult: ,,Mâncarea era singurul lucru care îmi oferea o clipă de fericire. Mâncam cam 4000 de calorii pe zi”.

În momentul în care soțul începuse să se vadă pe ascuns cu o altă femeie, ea a aflat despre asta din întâmplare, după ce i-a citit un mesaj pe telefon. După ce l-a confruntat,

bărbatul nici nu a negat: ,,Mi-a spus că era vina mea, pentru că eram grasă. Mi-a zis că am fost mereu urâtă. M-am simțit groaznic, dar asta m-a determinat să nu îl mai las să mă rănească”.

După câțiva ani de depresie, femeia a decis să își schimbe radical viața. A divorțat, a ținut regim și a început să facă sport,

în ciuda tuturor doctorilor care îi spuneau că va slăbi doar cu o operație de micșorare a stomacului.

Într-o zi, când fostul soț venise să își vadă fetița i-a spus că arată sexy, iată răspunsul femeii: ,,I-am închis ușa în nas, n-o să-l mai primesc vreodată în viața mea”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.