Tanti Sofica, femeia care s-a măritat la 76 de ani cu un bărbat mult mai tânăr ca ea, doliu după nuntă:

Vestea că fiul ei s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet peste tanti Sofica, bătrâna din Iași care a devenit cunoscută

în întreaga țară, după ce s-a căsătorit la 76 de ani.

Femeia nu-și poate reveni din șoc, după ce a asistat la înmormântarea propriului copil.

„Nu am avut nici bani să îmi aduc copilul aici, acasă”
După ce a crezut că și-a găsit în sfârșit fericirea alături de un bărbat cu 30 de ani mai tânăr, tanti Sofica a primit o lovitură cruntă de la viață.Fiul bătrânei, în vârstă de 58 de ani, a murit într-un incendiu, în pragul sărbătorilor. Localnica din comuna Șipote a mărturisit că a fost nevoită să-și înmormânteze copilul la Constanța, acolo unde și-a dat ultima suflare, din cauza că nu a avut bani să-l aducă acasă: „Cum să mă pregătesc de sărbători dacă eu tocmai m-am întors de la înmormântarea fiului meu, de la Constanța?! Nu-mi mai arde de nimic, nu am avut nici bani să îmi aduc copilul aici, acasă.
L-am îngropat la Constanța, unde a și murit.

A avut loc de veci cumpărat acolo, a costat 17 milioane de lei vechi locul doar cu pământ, fără cavou. Am vrut să îi facem cavou, dar, dacă nu am avut bani, nu am putut.

A murit la 58 de ani într-un incendiu, la barăcile alea în care stătea el. Era ars tot pe corp. Măcar dacă murea de moarte bună, mai era cum era, dar, așa, într-un incendiu, este îngrozitor.”, a declarat femeia de 76 de ani, pentru bzi.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.