Ștefania, o tânără de 16 ani a murit într-un grav accident în Buzău. Tătăl ei, pompier la SMURD, a rescuscitat-o pe șosea, dar fără rezultat: ”Este fata mea” – >>

Scene dramatice au avut loc seara trecută pe o șosea din Buzău.

O fată de 16 ani a murit, după ce mașina în care se află, condusă de un tânăr de 18 ani, a ajuns pe un câmp.

La caz a venit chiar tatăl ei, pompier la SMURD, care a resucitat-o zeci de minute, însă fără succes.

Ieri seară, un grav accident rutier a avut loc în Buzău, iar Romeo Baciu, pompier în echipajul de descarcercere, s-a urcat în mașină alături de colegii săi pentru a merge la caz.

Atunci el și-a dat seama că victima în accident era chiar fiica lui, în vârstă de 16 ani.

Aceasta se afla în mașina unui tânără de 18 ani, care după ce a pierdut controlul volanului a ajuns cu autoturismul într-un câmp.

O tânără de 16 ani din Buzău, resuscitată de tatăl ei, pompier la SMURD. Ștefania a murit în tragicul accident

În momentul în care și-a văzut fata în stare gravă aruncată pe câmp, Romeo Baciu nu a mai apucat decât să zică:

”Este fata mea”, după care a încercat să o ajute pe Ștefania. Din păcate, tânăra a intrat în stop cardio respirator, iar tatăl ei a început manevrele de resuscitare pe șosea, iar ulterior în echipajul care urma să o ducă spre spital.

Până la spital, victima a prezentat semne vitale, însă la unitatea medicală inima minorei a încetat să mai bată, fiind declarat decesul tinerei de 16 ani.

Toată lumea e în stare de șoc și nu le vine să creadă cazul dramatic ce a avut loc.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Pogoanele către Slobozia, de către un

șofer de 18 ani, din Pogoanele, a pierdut controlul asupra direcției, rasturnandu-se în afara părții carosabile”, a fost mesajul transmis aseară de reprezentanții IPJ Buzău.

Tatăl Ștefaniei, supraviețuitor în explozia de la Mihăilești
Romeo Baciu e unul dintre puținii supraviețuitori ai exploziei de la Mihăilești din anul 2004. În urma tragediei el a avut ambele timpane perforate, însă cu ajutorul familiei a reușit să treacă peste momentul greu care i-a schimbat viața.

Iată că acum o mare tragedie a avut loc în familia sa, iar pompierul care și-a resuscitat fata încercând să o aducă la viață va trebui să-și conducă acum copila pe ultimul drum.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.