Șofer din Oradea, live pe Facebook în timp ce și-a surprins partenera cu amanatul în casă. Bărbatul a venit mai devreme din cursă: ”Când vrei să faci o surpriză…” / VIDEO

Surprizele pot fi câteodată și neplăcute, iar asta a simțit pe propria piese o femeie din Oradea. În timp ce bărbatul ei a venit mai devreme din cursă, el fiind șofer, și-a prins partenera cu amantul. Tot momentul a fost filmat live pe Facebook.

Un șofer din Oradea a avut parte de șocul vieții sale, asta chiar în timp ce a vrut să-i facă o surpriză soției sale. Venind din cursă mai devreme, bărbatul a vrut să-și surprindă soția, însă lucrurile au stat total diferit.

Șoferul din Oradea a făcut live pe Facebook în timp ce și-a surprins soția cu amantul

Când a intrat în casă, șoferul a prins-o pe parteneră cu amantul, amantul fiind și el însurat. În semn de răzbunare, bărbatul înșelat a început să facă un live pe Facebook pentru a putea să le arate tuturor ce se întâmplă în unele situații atunci când vrei să faci o surpriză.

https://www.facebook.com/sandor.balla.5872/videos/685854742779875/?t=4

”Ai distrus o familie într-o secundă. Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei tale şi vii din cursă fără să anunţi”, a scris șoferul înșelat pe pagina sa de Facebook.

În timp ce făcea live, soțul nervos dar care s-a stăpânit foarte tare, îi spunea soției să plece, să se îmbrace și să meargă să doarmă la amant. Mai mult de atât, el i-a spus bărbatul care s-a culcat cu soția că acum și partenera lui va afla pe cine are la ușă.

”Sunt foarte nebun şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine şi să vedem atunci, bărbate. (…) O iei îmbrăcată-te acuma şi fata şi merge la tine în noaptea asta ca să doarmă cu voi, cu nevastă-ta acolo frumos”, a mai zis bărbatul din Ordea.

Șoferul are un copil mic alături de soția infidelă
Bărbatul din Oradea e tatăl unui copil pe care îl are cu soția infidelă, iar de asemenea bărbatul cu care femeia l-a înșelat e tată unui copil mic. Cele două familii au fost acum complet distruse.

Internauții au ținut să-l felicite pe bărbatul pentru felul în care a reacționat și i-au transmis că speră să treacă peste acest moment dificil.

„Sa îți dea Dumnezeu putere să poți trece cu bine peste” / “Încearcă și fă tot posibilul să oprești copilul” /„Ai grija de tine sa nu faci vreo prostie”, au fost câteva dintre mesaje.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.