ȘOC TOTAL: S-a anunțat DEMISIA LUI NICOLAE CIUCĂ ––>

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat astăzi, 25 noiembrie, că negocierile au ajuns „într-un moment mult așteptat de toți românii”. Astfel, spune acesta, stabilitatea și dezvoltarea României

va putea fi garantată prin toate măsurile și deciziile care vor fi luate pentru „binele cetățenilor”.

Modernizarea României, obiectivul principal lui Nicolae Ciucă. 7% din PIB va fi alocat investițiilor
În acest context, Nicolae Ciucă a subliniat că își dorește ca astăzi „să fie prima zi a unei noi abordări în ceea ce privește guvernarea țării” iar noul Guvern se angajează să facă „tot ce depinde de noi pentru ca situația economică, socială și sanitară a României să se îmbunătățească.”

„Ne aflăm, astăzi, într-un moment mult așteptat de toți românii, unul în care putem, în sfârșit, să oferim predictibilitate și să garantăm stabilitatea și dezvoltarea României prin toate măsurile și deciziile pe care le vom lua pentru binele cetățenilor.

Îmi doresc să fie prima zi a unei noi abordări în ceea ce privește guvernarea țării. Eu, alături de toți miniștrii din acest Guvern, ne angajăm să facem tot ce depinde de noi pentru ca situația economică, socială și sanitară a României să se îmbunătățească.

Am văzut că au fost persoane care s-au arătat surprinse de alăturarea partidelor care compun azi coaliția de guvernare. Consider că au fost mai preocupate să caute motivele care ne despart, decât motivele care ne apropie. Noi, cei care suntem azi în fața dumneavoastră pentru a vă cere votul de încredere, am trecut peste acele lucruri care ne separă și am găsit lucrurile care ne unesc. Am înțeles că mai presus de orice orgoliu și de orice adversitate politică se află interesul românilor.

Pandemia ne-a învățat un lucru, acela e că timpul este prețios. Suntem determinați să ducem acest program la îndeplinire și să punem capăt situației tensionate pe care țara noastră o parcurge. În vreme ce zi de zi asistăm la discursuri acide, noi am înțeles să venim în fața dumneavoastră cu un program de guvernare sustenabil, care să ofere României garanția că lucrurile vor intra în normal și că vom avea stabilitate în perioada următoare.

Am venit astăzi în Parlament pentru a vă cere votul de încredere. Prin programul de guvernare propus, arătăm că punem pe primul loc interesele românilor și ne angajăm să garantăm reușita pe mai multe direcții de acțiune”, a declarat Nicolae Ciucă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.