ȘOC în showbiz! Au DIVORȚAT după 10 ani de căsnicie

Diana Bișinicu și soțul ei, Cătălin, se pare că au divorțat în mare secret, chiar când ar fi urmat aniversarea a 10 ani de la nuntă. Artista și soțul ei nu au suflat o vorbă până acum, păstrând secretul.

Din căsnicia celor doi s-a născut o fetiță, Rania, în vârstă de 8 ani. Micuța tocmai ce le spusese părinților săi că ar vrea o surioară.

Diana Bișinicu a divorțat în secret

Așadar, Diana Bișinicu trece printr-o perioadă foarte grea, după ce a ales să se despartă de soțul ei, Cătălin, cu care a împărțit bune și rele timp de aproape 10 ani, potrivit unor surse citate de ciao.ro. Interpreta preferată a lui Gigi Becali ar fi avut mai multe probleme în ultima perioadă, care au culminat cu un divorț în foarte mare secret.

Diana Bișinicu și Cătălin formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz și erau dați ca exemplu, atunci când venea vorba de căsnicii reușite. Artista chiar a acordat și un interviu în care vorbea despre secretele unui mariaj fericit.

”Comunicarea. Acesta este baza. Eu nu pot să am secrete faţă de soţul meu, consider că l-aş trăda dacă nu i-aş spune tot. Mi se întâmplă de multe ori să primesc propuneri indecente pe pagina mea de socializare şi îi spun soţului.

El mă sfătuieşte să le ignor, dar nu pot pentru că unii au mult tupeu şi nu renunţă, astfel că trebuie să intervin şi să le tai macaroana”, explica artista Diana Bișinicu.

Artista spunea cum își ține soțul mereu interesat. ”Fetiţa doarme cu noi în cameră, dar nu e nicio problemă că, dacă vrem să avem momentele noastre de intimitate, ne ducem în camera de alături.

E important pentru o femeie să nu uite să aibă grijă de ea, să mai poarte un dessu sexy… Eu aşa fac. Apoi, de cel puţin două ori pe lună, mergem într-o scurtă vacanţă doar noi doi, undeva în apropierea Bucureştiului”. Ne prinde foarte bine şi ne apropie”, mai spune cântăreaţa.

Se pare că nici vacanțele, nici îmbrăcămintea provocatoare nu au mai salvat cuplul respectiv, iar momentul a venit când nimenii nu se aștepta, mai ales că artista a sus că fiica ei își dorește o surioară. ”Mi-a zis că vrea o surioară.

Sinceră să fiu, am rămas uimită, pentru că știam că până la 10 ani nu vrea nici o surioară, dar uite că s-a răzgândit”.

Semne au fost chiar de la nuntă. Rochia miresei s-a rupt, a avut dureri insuportabile de spate, s-au spart și ceva farfurii, iar nași de nuntă au fost Gabriela Cristea și Marcel Toader, care s-au despărțit la scurt timp.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.