„Soacra mea a început să vină des în vizită acasă la mine. Am văzut cum mai mereu încearcă să își bage nasul și să cotrobăie prin lucrurile noastre. Totuși, una dintre cele mai stânjenitoare lucruri a fost atunci când mi-a intra în biroul meu de acasă și a găsit pe laptop un bilețel pe care scria:

Relația dintre nurori și soacre a fost dintotdeauna ținta glumelor în cercurile de prieteni.

Chiar dacă se fac multe exagerări pe acest subiect, se spune că există un sâmbure de adevăr care

pleacă de la o rivalitate dintre mamele de băieți și fetele cu care aceștia aleg să-și împartă viața.

Lecția pe care o noră i-a dat-o soacrei
Sătulă de vizitele mult prea dese ale soacrei în casa ei, o femeie a decis că este timpul să reacționeze.

Ea locuia în propria casă cu un tânăr de care se îndrăgostise și pe care îl vedea lângă ea pentru tot restul vieții. Totul a fost bine între cei doi porumbei, până când mama băiatul a început să-i viziteze din ce în ce mai des.
Sunt deșteaptă, sunt talentată, merit lucruri mărețe. Este un mesaj pe care terapeutul meu m-a sfătuit să îl citesc mereu, pentru a avea un plus de încredere în forțele proprii, înainte de un interviu, a povestit tânăra.

Test suprem de la noră pentru soacră
Văzând acest bilețel, soacra i-a reproșat nurorii că este este egoistă și arogantă și că dă dovadă de foarte multă mândrie. Totul a culminat cu momentul în care, după ce a băut câteva pahare cu vin, tânăra a decis să o testeze pe mama iubitului ei. În acest fel, ea a lăsat prin casă, în locuri în care, în mod normal, soacra nu ar fi avut treabă, niște bilețele cu mesaje menite să o provoace pe femeie.

Știu să dau cu lingura, dar știu să încep și cu furculița, voi face tot ce îmi stă în putere ca să îmi ating țelurile, sunt frumoasă și fără haine, mai ales fără, căci am un bust de legendă!, a scris tânăra pe bilețele.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.