Sicriul cu trupul lui Nosfe a fost depus la biserică! Fanii au remarcat o coincidență sumbră!

Momente pline de durere în Dumbrăveni. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nosfe a fost depus la capela bisericii, iar fanii pot sosi pentru a-și lua adio. De remarcat este o coincidență stranie.

Coincidență sumbră. Sicriul lui Nosfe a fost depus la biserică

Nosfe a murit, conform primelor informații, în urma unui infarct, la doar 37 de ani, fix pe data de 16, la trei luni distanță de la o postare care a atras atenția internauțilior prin caracterul ei sumbru. În postarea cu pricina, Nosfe promova o nouă piesă, iar în teaster-ul acesteia apărea un sicriu.

Luni, pe 17 octombrie, sicirul cu trupul lui Nosfe a fost depus la capela bisericii Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni. Slujba va avea loc marți, începând cu ora 13.30, la același lăcaș de cult. Prietenii și fanii sunt așteptați pentru a-și lua adio de la artist, iar foștii colegi de trupă au făcut public contul de Revolut, precum și cel bancar al soției lui Nosfe. Conform informațiilor oferite de către Speak, situația financiară a solistului nu era una strălucită, deși semnase cu o importantă casă de discuri.

O altă coincidență macabră? Siciriul în care a fost depus Nosfe seamănă izbitor cu acela care apărea în clipul pe care artistul îl împărtășișe prietenilor cu trei luni în urmă.

Nosfe a lăsat în urmă o soție îndurerată, o fiică de șapte ani și nenumărate piese care vor rămâne în memoria fanilor. Zeci de artiști și-au exprimat regretul și au tras un semnal de alarmă. Adda a fost una dintre vedetele care, după moartea colegului său de breaslă, a transmis un mesaj acid în mediul online. Adda a subliniat că industria muzicală poate fi uneori dură și indiferentă la problemele pe care le întâmpină soliștii.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.