Și-a ales această meserie, spre bucuria tuturor bărbaților. A recunoscut că îi place de pozeze deocheat și că adoră să facă bani atât de simplu –»

Gimnastul divorța cu scandal în 2008, anii au trecut, însă de curând s-a aflat ce ocupație are Larisa, prima soție a lui Marian Drăgulescu.

După câte se pare, femeia a reușit să treacă peste toate greutățile, dar și peste prejudecățile celor din jur.

Mai mult, pe lângă job-ul principal, Larisa are și un cont pe OnlyFans, cu care își rotunjește veniturile.

În urmă cu doi ani, Marian Drăgulescu trecea prin cel de-al doilea divorț, după ce în 2008, gimnastul divorţa de Larisa, mama celor doi copii ai săi, Richard şi Beatrice.

Cu prima soţie, gimnastul a avut o relaţie tensionată, bazată pe violenţă.

Astfel că după divorţ, cei doi au ţinut-o în scandaluri timp de cinci ani.

Ea l-a acuzat de agresiune fizică şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar fostul gimnast a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă.

Și totuși, între timp, lucrurile s-au liniştit iar cei doi au îngropat securea războiului.

Ce ocupație are fosta soție a lui Marian Drăgulescu

Anii au trecut de la divorțul de gimnast, iar Larisa pare să fi trecut peste toate greutățile.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a pus ordine în viață, iar cei doi au redescoperit că pot fi prieteni după scadalurile care s-au ținut lanț câțiva ani după separare. A făcut pace cu tatăl copiilor ei și are un job stabil.

Ba chiar, face și altceva, part-time, pentru a-și rotunji veniturile. Ocupația de bază a Larisei este de funcționar

administrativ la o firmă de petrol din Reşiţa. Însă a găsit și o altă metodă pentru a câștiga bani, făcând un lucru care îi place. Astfel, ea postează poze și filme cu ea pe un site dedicat adulţilor. Iar pentru a o vedea, admiratorii trebuie să plătească aproximativ 10 euro.

„Îmi place să pozez erotic sau chiar porno. Mă simt fericită că pot să câştig bani frumoşi făcând ceva ce îmi place şi ceva care îmi dă şi posibilitatea de a sta foarte mult alături de familia mea”, a declarat fosta soţie a lui Marian Drăgulescu, pentru Playtech.

Face asta pentru a le asigura copiilor un trai decent
Oricum, Larisei nu îi este rușine cu ceea ce face. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu spune face asta pentru cei doi copii pe care îi are cu gimnastul. Astfel, ea vrea să adune bani pentru a le asigura copiilor un trai decent. Ba chiar, în 2015, blondina a pozat în celebra revistă Playboy. Astfel, și-a dat seama că nu are nicio problemă pentru a poza dezbrăcată. Însă până la a-și găsi jobul la firma de petrol, Larisa a lucrat în cluburi de noapte în Dubai și Germania.

„Am început anul 2021 cu un proiect nou şi provocator. Acesta îmi ocupă 80% din timp însă cu toate acestea sunt în totalitate acasă şi mă pot ocupa în acelaşi timp şi de creşterea şi de educaţia copiilor mei. Gurile rele există, bineînțeles, și mă blamează pentru ceea ce am ales să fac însă dacă stăm să ne gândim bine, în fond, eu pe rețelele mele de socializare întotdeauna am avut postări provocatoare sau deloc cuminți, aș putea spune, așa că nu e este ca și cum am fost o «călugăriță» și acum am ales să mă dezbrac. În noul meu proiect, fanii au posibilitatea să îşi achiziţioneze imagini sau video-uri nud cu mine, contra cost”, a spus Larisa.

În altă ordine de idei, această ocupație, pe care o are fosta soție a lui Marian Drăgulescu, îi aduce bani frumoși.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.