Secret murdar! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin gând nu-ți trece asta: Să fii stewardesă nu este o meserie atât de ușoară precum pare:

Să fii stewardesă nu este o meserie atât de ușoară precum pare. E adevărat că job-ul de însoţitor de bord vine la pachet cu un salariu ce pleacă de la 1.500 de euro şi cazare în hoteluri din întreaga lume. Călătoria în jurul lumii fiind inclusă în pachet.Totuși, ca în orice meserie există și dezavantaje. Programul de lucru este obositor și poate ajunge și la 80 de ore pe lună. Zborurile lungi afectează și sănătatea.
Însoțitorii de bord au vorbit fără menajamente despre problemele lor la înălțime.

Ei au dezvăluit de ce se plimbă mereu pe culoarul dintre scaunele avionului. Iar motivul este unul la care puțini pasageri s-ar fi gândit.

Se pare că din cauza presiunii, în avion corpul nostru reține mai multă apă și gaze decât în mod normal. În cazul zborurilor de lungă durată se creează un adevărat disconfort.

Iar pentru a a ameliora această senzație, stewardesele aleg să se plimbe dintr-un capăt în altul al aeronavei, potrivit mirror.co.uk.

O metodă cât de cât utilă pentru a scapă de balonare și gazele intestinale.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.