Se dau 780 de euro de persoană! Peste două milioane de oameni primesc deja banii

Vrei să câștigi 780 de euro pe lună? Italia are nevoie de 300 de mii de lucrători sezonieri. Iată ce trebuie să faci!

Turismul din Italia este afectat de lipsa personalului. Astfel, autoritățile au transmis că țara are nevoie de aproape 300 de mii de lucrători sezonieri pentru această vară.

Se dau 780 de euro de persoană! Peste două milioane de oameni primesc deja banii
Una dintre destinațiile preferate ale turiștilor pentru vacanță în orice sezon este Italia. Însă, lipsa personalului a afectat deja multe zone turistice, afacerile fiind nevoite deja să-și reducă programul sau să închidă cu totul porțile din această cauză.

Cu toate acestea, italienii nu vor să renunțe. În acest context, autoritățile italiene au transmis că vor să facă aproximativ 300 de mii de angajări.

Italienii au transmis că venitul de cetățenie este un ajutor social dat celor care trăiesc sub pragul sărăciei. Acesta poate ajunge până la 780 de euro lunar și se acordă pe o perioadă de 18 luni, inclusiv imigranților care locuiesc în Italia de cel puțin zece ani. În acest moment, 2,5 milioane de persoane beneficiază de acest ajutor.

De asemenea, turismul din Italia este în pericol și din cauza pandemiei de Covid-19, care a afectat puternic acest sector și mulți au fost nevoiți să se recalifice.
Mai mult, cel mai mare parc de distracții din Peninsulă, Gardaland, a fost nevoit să-și reducă programul de lucru, tot din lipsă de personal, transmite TVR.

Italia a declarat stare de urgență

În urmă cu câteva săptămâni, Italia a declarat stare de urgență în nordul țării, după ce cinci regiuni au fost afectate de cea mai gravă secetă din ultimii 70 de ani.
Cele mai afectate sunt zonele din jurul fluviului Pad, acestea reprezintă aproape o treime din producția agricolă a țării.

Oraşele Pisa şi Verona au restricţionat consumul de apă curentă, iar Veneţia şi Milano au închis unele dintre fântâni.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.