Saveta Bogdan are un nou iubit, la 76 de ani – „Nu este român. Este frumos, tânăr și deștept”

Saveta Bogdan are un nou iubit, la 76 de ani. La 76 de ani, Saveta Bogdan pare că își trăiește a doua tinerețe.

Cântăreața de muzică populară s-a despărțit de iubit avocat, cu 20 de ani mai tânăr, cu care a fost într-o relație de 20 de ani, după divorț, și acum are un nou iubit. Saveta Bogdan spune că actualul bărbat din viața ei nu este român.

Saveta Bogdan are un nou iubit, la 76 de ani. Saveta Bogdan este implicată într-o nouă poveste de dragoste.

După două mariaje eșuate și după relația cu bărbatul avocat, mult mai tânăr decât ea, artista și-a găsit de data aceasta fericirea în brațele unui ambasador.

Saveta Bogdan are un nou iubit, la 76 de ani

Saveta Bogdan trăiește o tinerețe continuă și nu lasă ca vârsta să fie un impediment în calea fericirii ei.

Cântăreața se află într-o continuă căutare a iubirii și spune că este frumoasă și merită ce este mai bun de la viață.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă!

Da, am un nou iubit și nu este român! Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun‘, a dezvăluit artista, conform Spynews.

„Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma’

Artista spune că bărbatul a făcut până acum mai multe gesturi romantice prin care să o cucerească. Cu toate acestea, Saveta Bogdan nu este dispusă să îl urmeze în străinătate, legând-o prea multe lucruri de țara sa natală.

„Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea.

Este un tip foarte deștept și lui i-a plăcut că eu am un diamant pe dinte. Mi-a plăcut cum vorbește, cât de frumos. Este frumos, tânăr și deștept‘, a mărturisit interpreta de muzică populară.

Saveta Bogdan a fost înșelată de soț cu 83 de femei

Pentru primul soț a fugit de acasă la doar 16 ani, însă viața lângă bărbatul respectiv a fost una grea. Saveta Bogdan a ales să divorțeze după 5 ani, din cauza posesivității excesive și a violenței partenerului său.

După ce s-a încheiat și cel de-al doilea mariaj al artistei, aceasta a aflat faptul că a fost înșelată de bărbatul lângă care și-a petrecut 30 de ani din viață cu 83 de femei.

„Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece.

A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă.

Fata, luând cărțile și răsfoind prin ele, a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul.

Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă‘, a povestit Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan a avut un iubit cu 20 de ani mai tânăr

„Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. De Ziua Îndrăgostiților a venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză.

Dar faptul că a venit, și că am pe cineva, mă face să mă simt bine. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație. Mă întreabă dimineața ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Vorbim și la 2 noaptea‘, spunea artista acum câteva luni.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.