S-A ANUNTAT! Persoanele imunizate cu Johnson & Johnson sunt vizate

Românii preferă să se vaccineze cu serul produs de Johnson&Johnson fiindcă are doar o doză…

și așa se obține certificatul verde mai repede, însă coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghiță, va strica planurile românilor.

Mai clar, acesta a anunțat astăzi că cei care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson au recomandare să facă rapeluil cu un vaccin cu ARN mesager, cum ar fi Pfizer sau Moderna, însă vor putea să îl facă și cu serul de la JJ.

Valeriu Gheorghiță spune că rapelul este recomandat pentru cei vaccinați cu Johnson&Johnson de cel puțin șase luni. Aceștia vor putea face doza suplimentară începând din 8 noiembrie, a anunțat Valeriu Gheorghiță.

Ce trebuie să știi despre vaccinul produs de Johnson&Johnson

„În această săptămână, am decis, în baza recomandărilor şi studiilor ştiinţifice, că toate persoanele care au fost vaccinate cu vaccinul de la compania Johnson & Johnson vor avea recomandare de rapel după minim şase luni cu vaccinuri pe bază de ARn mesager, fie de la Compania Biontech/Pfizer, fie de la Moderna. În cazul în care se optează pentru vaccinul de la Moderna, doza va fi întreagă, echivalentul a 100 de micrograme”, a anunţat medicul militar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.