S-A AFLAT! Iata cu ce trata oamenii medicul Flavia Groșan. Costă DOAR 100 de lei! –

S-a aflat! Schema pentru tratament anti C.OV.ID-1.9 care a vinde.cat mii de oameni. Costă 100 de lei! Doctorița-minune a dezvăluit secretul.

Doctorița-minune, Flavia Groșan, a dezvăluit schema de tratament pentru pacienții inf.ec.tați cu noul cor.onav.irus, mii de oameni au fost vinde.cați.

Tratamentul impus de ea este extrem de ieftin și benefic.

Schema de tratament descoperită de Flavia Groșan este extrem de benefică în ceea ce privește vindecarea pacienților care sunt infec.tați cu noul cor.onavir.us. Rețeta doctoriței-minune este extrem de accesibilă.

Medicul pneumolog este de părere că, a descoperit o metodă mai blândă pentru a-i vinde.ca pe cei inf.ectați cu noul co.ron.avirus. Doctorița folosește o metodă care să nu atace organismul care este deja slăbit.

”Eu nu am avut acces la Ka.letra, la Remd.esivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu.Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni.

Mie nu mi-a fost frică de C.OV.ID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pa.nde.mia, a ieșit o bijuterie. Costă până în 100 de lei.

Cum e posibil ca o schemă în banii aștia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății să iște un așa zbuci.um mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu” a spus Dr. Flavia Groșan.

Schema de tratament pe care medicul pneumolog, Flavia Groșan, a realizat-o este de așa natură încât să nu ata.ce organismul care este deja slabit, astfel medicamentele sunt unele ușoare și benefice. Tratamentul medicului-minune costă sub 100 de lei. Doctorița este de părere că un tratament mult prea pute.rnic poate avea urmări grave.

”Eu nu o să folosesc Iver.mectina niciodată. Nu înțeleg un antipara.zitar ce caută în pneumonie cum nu înțeleg nici Kal.etra care se folosește în S.ID.A ce caută în pneumonie. Am avut un pacient care a luat 3 zile Ive.rmectină și m-a sunat că vrea să se aru.nce de la etaj, deci atenție la ce tulburări psihice dă”, a adăugat medicul pneumolog.

Flavia Groșan a mai sublinitat că lockd.own-ul și masca de protecție scade imunitatea. Imunitatea care este extrem de importantă în această perioadă critică prin care trecem.

”Eu zic că lockdo.wnul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imuniza.rea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm?

Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e CO.V.ID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbu.șită. Statul în casă, masca și aici am ajuns…” a spus dr. Flavia Groșan. scrie kanald.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.