S-A Aflat! Iata Cu Ce Trata Oamenii Flavia Groșan. Costă 100 De Lei..

S-a aflat! Schema pentru tratament antiCOVID-19 care a vindecat mii de oameni. Costă 100 de lei! Doctorița-minune a dezvăluit secretul

Doctorița-minune, Flavia Groșan, a dezvăluit schema de tratament pentru pacienții infectați cu noul coronavirus, mii de oameni au fost vindecați. Tratamentul impus de ea este extrem de ieftin și benefic.

Schema de tratament descoperită de Flavia Groșan este extrem de benefică în ceea ce privește vindecarea pacienților care sunt infectați cu noul coronavirus. Rețeta doctoriței-minune este extrem de accesibilă.

Schema de tratament antiCOVID-19 care a vindecat mii de oameni
Medicul pneumolog este de părere că, a descoperit o metodă mai blândă pentru a-i vindeca pe cei infectați cu noul coronavirus. Doctorița folosește o metodă care să nu atace organismul care este deja slăbit.

”Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu.Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni.

Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie.Costă până în 100 de lei.

Cum e posibil ca o schemă în banii aștia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății să iște un așa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu” a spus Dr. Flavia Groșan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.