S-a aflat! Celine Dion a ajuns la 40 de kilograme. Boala de care suferă

Veștile despre Celine Dion sunt din ce în ce mai îngrijorătoare. Celebra cântăreață canadiană a ajuns să cântărească numai

40 de kilograme.

Fanii sunt tot mai îngrijorați pentru starea îndrăgitei artiste, care e schimbată total de când soțul ei, René Angélil, s-a stins din viață.

Celine și-a anuțat amânarea turneului din Las Vegas, acuzând probleme de sănătate. Potrivit revistei americane `National Enquirer”, starea ei este din ce în ce mai îngrijorătoare, după ce a pierdut foarte mult în greutate. Artista slăbește văzând cu ochii și a ajuns să cântărească doar 40 de kilograme.

Prieteni apropiați ai artistei au declarat că diva s-a pregătit intens pentru turneul din Las Vegas și pentru că voia să arate cât mai bine, a exagerat cu dietele și antrenamentele și de aici starea ei s-a înrăutățit, ducând la un colaps catrastrofic.

„Dieta ei era groaznică. Se antrena șapte din din șapte și avea ore interminabile de balet”, a mai spus un prieten.

„Malnutriția și deshidratare pot declanșa spame musculare”, a declarat un medic pentru National Enquirer.

În plus, acesta susține că probabil Celine va avea nevoie de minim trei luni sau chiar mai mult pentru a se recupera și pentru a scăpa de spasmele severe. De altfel, va fi necesar să facă o schimbare serioasă și în alimentație.

De multe ori, Celine spunea că genetica joacă un rol important pentru felul în care arată, iar publicațiile de peste Ocena scriu că aceasta suferă și de degenerescență musculară, oboală rară ereditară, caracterizată prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.