S-a aflat! Ce sumă plătește Victor Slav lunar pensie alimentară Sofiei

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut o relație în urma căreia, în viața lor, a apărut micuța Sofia. Însă, după ce aceștia nu s-au mai înțeles, au luat-o pe căi separate. Câți euro primește lunar Bianca Drăgușanu pentru micuța Sofia, din partea lui Victor Slav?

Din anul 2018, Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Sofia Natalia. După separare, Victor Slav este nevoit să plătească pensie alimentară acesteia pentru creșterea copilului.

Victor Slav i-ar oferi o pensie alimentară de peste 500 de euro, după ce divorțul lor a fost pronunțat în anul 2014, la câteva luni după ce au făcut nunta. După aceea, au mai fost împreună, fără să se mai căsătorească. Pentru CANCAN.RO, o sursă apropiată celor doi, declarase în anul 2018 faptul că Victor Slav ar cotiza mult mai mult pentru fetița lor, și nu doar 200 de euro, așa cum s-ar fi spus recent.

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat. în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, în anul 2018, un apropiat al Biancăi Drăguşanu.

În realitate, Victor Slav cotizează mai puțin? De ce Bianca Drăgușanu este nemulțumită de el?

Relația cu Victor Slav și-a pus amprenta asupra Biancăi Drăgușanu și, chiar dacă cei doi nu mai sunt atât de apropiați unul de celălalt, de dragul copilului, surse din anturajul celor doi mărturisesc că blondinei i s-ar fi ”pus pata” pe prezentatorul TV când vine vorba despre îndatoririle de părinte. După ce Victor Slav și-a refăcut viața amoroasă, fiind într-o relație cu Selina, Bianca i-ar reproșa acestuia că nu petrece mai mult timp cu fiica lor, Sofia:

”Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani”.

Ba mai mult decât atât, sursele au declarat pentru Playtech că Victor Slav nu i-ar ”băga în seamă” reacțiile, ca ”să nu intre în conflict”.

„Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legatura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună”, au mai spus sursele.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.