S-a aflat adevărul! De ce s-a destrămat cuplul artistic Romică Țociou și Cornel Palade

Romică Țociou și Cornel Palade au fost de nedespărțit mai bine de 20 de ani, timp în care au fermecat milioane de spectatori sau telespectatori. Dar cuplul s-a destrămat, iar cei aoi comedianți au dat explicațiile.

De ce s-a destrămat cuplul Cornel Palade – Romică Țociu? Cornel Palade, în vârstă de 69 de ani, spune că nu găsește nicio explicație pentru dispariția celebrului cuplu.

”Nu ştiu, sincer, ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare. Şi uşor, uşor am dispărut. Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!”, a declarat Cornel Palade pentru impact.ro.

Cornel Palade avea să continue. A specificat și că între ei nu au existat certuri.

Are de gând să se apuce de cântat.

”Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste. Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta însă de pe acum e că cele 15 melodii vă vor mişca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă ca la ştim noi cine, nu dăm nume. La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate. Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor. Din toamnă mă apuc să bat pe la uşile caselor de producţie şi sper să am şansa să arăt ce pot!”, a încheiat Cornel Palade.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.