S-a aflat adevărul! Care este adevăratul motiv pentru care Gabriela Cristea nu a mai vrut să audă de părinții ei

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu a mai vrut să audă de părinții ei. Secretul dureros al prezentatoarei de la Antena Stars. Deși nu a avut parte de o familie care să o susțină și să îi aline durerile prin care a trecut, frumoasa brunetă a dovedit că este o femeie puternică și independentă. A reușit să ajungă acolo unde mulți doar visează, iar acum, după toate chinurile prin care a trecut are o carieră înfloritoare, un soț de care este îndrăgostită și care o iubește nebunește și care i-a dăruit cele două minuni din viața lor: Victoria și Iris.

După cum știe toată lumea, Gabriela Cristea nu este singură la părinți. Prezentatoarea mai are un frate, însă din cauza conflictelor pe care le-a avut cu părinții săi nici relația cu fratele său nu este pre strălucită.

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu a mai vrut să audă de părinții ei. Secretul dureros al prezentatoarei de la Antena Stars

Se pare că scandalul dintre ei a plecat de la faptul că părinții Gabrielei nu au fost de acord cu decizia acesteia de a avea o carieră în televiziune. Atât de mare a fost supărarea încât ani la rând nu și-au mai vorbit.

„Eu știu toate astea de la mama ei. Ea a venit la noi acasă și se plângea că Gabriela nu mai vorbește cu ea. Era supărată. Gabriela făcea emisiuni și a fost prezentatoare la ”Cerbul de aur”. A plecat la festival, a stat trei zile la Brasov, apoi a plecat la mare. Nu și-a anunțat familia că pleacă la mare și când s-a întors acasă tatăl ei a întrebat-o unde a fost fiindcă s-a terminat concursul de miercuri. Ea i-a spus că la mare. El i-a spus că atunci la mare să se ducă. Ea și-a făcut bagajele și a plecat. Mama ei s-a dus dupa ea”, a povestit mătușa de la Oltenița a prezentatoarei de televiziune, la Antena 1, în urmă cu câțiva ani.

Mătușa a mai povestit despre un episod în care tatăl Gabrielei ar fi vrut să-i dea cu securea în cap. Însă când a văzut-o cum dormea ca un îngeraș a renunțat. Altă dată a luat-o de păr, a băgat-o la ea în cameră și a închis-o acolo. Gabriela a sărit pe geam și a plecat, iar de atunci nu a mai vrut niciodată să vorbească cu ei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.