România, din nou în doliu

În România au avut loc o mulțime de tragedii în ultima perioadă.

Artiștii noștri preferați, actori de seamă și persoane importante au plecat din această lume mult prea devreme, lăsând în urma lor numai durere și tristețe.

Aflăm acum că un celebru om de televiziune și gastronom de excepție a decedat, după o luptă lungă cu o boală nemiloasă.

A murit Uica Mihai de la TVR3
România este în doliu de când a mai pierdut o prezență importantă din televiziunea română. Uica Mihai a fost personajul principal al show-ului gastronomic Sarea în bucate de la TVR Timişoara, difuzat în toată ţara pe TVR 3. În ultimii 13 ani a fost una dintre cele mai importante prezențe de la TV, care promova specificul bucătăriei bănăţene și avea o mulțime de fani.

Uica Mihai a avut parte de o existență extrem de grea în ultimii ani de viață. În urmă cu 11 ani a fost diagnostic cu cancer pulmonar și medicii i-au mai dat doar 5 ani de viață. A fost puternic, și-a dorit să trăiască și a mai putut lupta cu boala încă 11 ani, ceea ce a fost chiar o minune pentru celebrul om de televiziune. Din nefericire, organismul lui a cedat și s-a ajuns la deces.

Uica Mihai a iubit viața
Tragicul anunț a fost făcut de Florin Mihoc, realizator de emisiuni de la TVR Timişoara și unul dintre bunii prieteni ai lui Uica Mihai. Acesta a ales să anunțe că bunul lui prieten a decedat printr-o postare pe pagina personală de Facebook, unde a vorbit cu mare drag despre marele om de televiziune.

Florin Mihoc a declarat că Mihai a fost un om extrem de iubit și apreciat pentru meseria lui, care s-a bucurat de viață și a împărțit bunătate peste tot. El a mai adăugat că nimeni nu-l va putea înlocui din niciun punct de vedere, pentru că era un prezentator talentat, un gastronom foarte bun, dar și un om extrem de bun.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.