România, din nou în doliu! A murit o mare personalitate

România a pierdut multe persoane importante în ultima vreme, români care au lăsat în urma lor ceva și care mai aveau multe de arătat și realizat.

Aflăm acum că o altă personalitate s-a stins din viață în urmă cu doar câteva ore, lucru ce a șocat pe toată lumea.

A murit Alexandru Noapteș

România este din nou în doliu, după ce a mai pierdut o persoană extrem de importantă. Mai exact, a decedat fostul director general al CFR Călători Alexandru Noapteș. Acesta s-a stins din viață miercuri seară, într-un spital privat din Capitală.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani se afla de ceva timp sub supravegherea strictă a medicilor și se pare că organismul lui a cedat în cursul zilei de azi. Conform apropiaților acestuia, suferea de mai multe afecțiuni grave, dar nu se știe care este cauza exactă a celor întâmplate. A fost diagnosticat cu boli grave, care acum au dus la deces.

Familia și apropiații sunt în stare de șoc și nu pot accepta ideea că marele om a plecat. În perioada următoare vor oferi informații despre înmormântare, pentru ca cei care l-au cunoscut să îl conducă pe ultimul drum.

Alexandru Noapteș a fost absolvent al Facultății de Cibernetică Economică și Planificare din cadrul Academiei de Studii Economice București și a avut mai multe funcții importante de-a lungul anilor. A reușit să se facă remarcat prin funcțiile importante pe care le-a ocupat și era foarte celebru în rândul persoanelor de seamă.

În luna martie 2005, el a devenit director general al CFR Călători, iar mandatul său s-a întins pe o perioadă de patru ani. El a dispărut din viața publică în momentul în care problemele sale de sănătaet s-au accentuat. Astfel, ultima funcție publică deținută de Alexandru Noapteș a fost cea de director adjunct al ADP Sector 1, la care a renunțat în 2016, tocmai din cauza problemelor de sănătate și pentru că depunea mult efort.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.