România caută soldați în pragul tensiunilor cu Rusia! Vestea momentului pentru mulți români! Se dau bani grei

Vești de ultimă oră pentru românii care își caută un loc de muncă. Pe fondul crizei dn Ucraina, România caută să angajeze soldați.

Ministerul Apărării Naţionale anunță ce salarii se oferă, dar și care sunt condițiile de admitere.

Vești de ultimă oră de la Ministerul Apărării Naţionale. Se fac angajări în următoarea perioadă.

Având în vedere tensiunile din Ucraina, se caută noi soldați pregătiți pentru a se înrola în armată. În ceea ce privește criteriile pe care trebuie să le respecte viitorii candidați, potrivit informării transmise de Minister, există patru aspecte importante.

Primul dintre ele este vârsta, care trebuie să fie cuprinsă între 18 și 50 de ani. Cel de-al doilea criteriu îl reprezintă sutdiile, adică minim 10 clase absolvite, apoi trecerea de proba sportivă și trecerea probei psihologice.

În ceea ce privește salariile oferite de Minister, pentru perioada de instruire de două săptămâni, soldații în rezervă vor fi remunerați cu 2.700 de lei net. De asemenea, există și o „indemnizație de instalare”, care ar putea spori venitul până la 3.900 de lei.

Totodată, în care voluntarii nu participă la instrucție, aceștia vor fi remunerați lunar cu sume cuprinse între 989 de lei și 1.445 de lei. Persoanele care vor fi admise mai departe pot reveni la meseria de bază și doar în caz de nevoie vor fi trimiși la luptă, din calitatea de soldați în rezervă.

Referitor la posturile disponibile, campania de recrutare are ca scop ocuparea a 444 de locuri de rezervişti voluntari (maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați), rămase disponibile în unităţi militare din 15 judeţe – Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Buzău, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea și Vrancea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.