Regele Charles, decizie radicală! Conducătorul este hotărât

Moartea reginei Elisabeta a provocat o mulțime de schimbări de-a lungul timpului.

Cea mai importantă este faptul că toate atribuțiile le-a preluat fiul ei, regele Charles, care acum, însă, are o nemulțumire.

A luat o decizie importantă, care speră să ajungă la toată lumea.

Ce îl deranjează pe regele Charles

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, fiul său, Charles al III-lea și soția sa, Camilla, au moștenit tronul. Au preluat atribuțiile Suveranei și acum au o mulțime de responsabilități, dar se pare că Charles are și o nemulțumire mare.

Încă dinainte de moartea ei, regina a ținut să precizeze că nora ei, Camilla, a ajutat-o mult de-a lungul anilor și i-a mulțumit pentru tot, precizând că vrea ca aceasta să fie respectată și iubită de toți cei care au iubit-o și pe Majestatea Sa.

Atunci, ea a numit-o “regina consoartă”, nume care i-a rămas și acum.

„La împlinirea timpului, când fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi veți acorda lui și soției sale Camilla același sprijin pe care mi l-ați acordat mie și este dorința mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută sub numele de regină consort, deoarece își continuă propriul serviciu loial”, a spus Majestatea Sa.

La fel a numit-o și Charles, a doua zi după moartea mamei sale. Totuși, acum își dorește ca acest apelativ să iasă din vocabularul fiecăreia și să o numească pe soția sa, pur și simplu, Regina Camilla.

Astfel, se așteaptă ca publicul și apropiații vor înțelege dorința lui noul apelativ să fie adoptat în mod oficial atunci când va avea loc încoronarea.

Casa Regală britanică a anunțat data la care vor fi încoronați Regele Charles, dar și Regina Camilla,

care își va primi oficial noul statut. Astfel, marele eveniment va avea loc la 6 mai 2023, la Westminster Abbey.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.