Razboiul naste eroi! Soldatul ucrainean Skakun Vitaliy a oprit înaintarea trupelor rusești cu prețul propriei vieți. Militarul a murit după ce a distrus podul pe care se afla

Skakun Vitaliy este soldatul ucrainean care și-a dat viața pentru a opri înaintarea trupelor rusești, în această dimineață.

Tânărul a murit după ce a provocat explozia unui pod pe care se afla.

Soldatul ucrainean Skakun Vitaliy a murit pentru a-și proteja țara.

El a fost cel care s-a oferit să distrugă un pod în apropiere de capitala Kiev, pentru a opri înaintarea armatei ruse.

A făcut acest lucru cu prețul propriei vieți.

Soldatul ucrainean Skakun Vitaliy și-a dat viața pentru a opri înaintarea trupelor rusești

Încă de dimineață, presa internațională a început relatarea evenimentelor care au avut loc în cea de-a doua zi de război

între Rusia și Ucraina, iar trupele ucrainene au dat dovadă de curaj și au recurs la măsuri radicale pentru a împiedica Rusia să pună stăpânire pe capitală și pe alte orașe.

Eroul ucrainean al acestei zile este soldatul ucrainean Skakun Vitaliy, care s-a oferit să ducă la capăt o sarcină care i-a provocat moartea. Tânărul a aruncat în aer un pod pe care ar fi putut pătrunde trupele ruse, cu prețul vieții.

„Pentru a opri înaintarea coloanei de tancuri, soldatul ucrainean a provocat prăbușirea unui pod pentru automobile pe care se afla.

Marinarul Skakun Vitaliy s-a oferit să ducă la îndeplinire sarcina.

A sunat și a raportat că va arunca în aer podul, au confirmat repezentanții armatei” a scris utilizatorul Alexander Khrebet, pe Twitter.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.